Ouders

 

Update 25 mei 2019

Fijn dat u onze site bezoekt!

U bent ook jong geweest en destijds de  geneugten van het #uitgaansleven ervaren.

(Hopelijk) zorgeloos gefeest, maar nu bezorgd (of nieuwsgierig) mede door uw eigen ervaring. Misschien bent u zelfs extra bezorgd door de tijd waarin we leven en uw kind de komende jaren (mogelijk) de stappen in het uitgaansleven gaat zetten.

#nogmeerloslaten #gunfactor #maarwelveilig #NIX18

We zullen kort zijn….klikt u op de tabbladen op de hoofdpagina van onze site en krijg een indruk wat u en uw kind staat te wachten tijdens ons project #ChillopStap.

Wij nodigen u van harte uit op de slotavond van de school van uw kind. Hierover heeft u via de school berichtgeving ontvangen! Bekijk samen met uw kin(deren) een politiecasus in de binnenstad van Groningen. Daarna volgt u in Pathé bioscoop een workshop van Verslavingszorg Noord Nederland en neemt u deel aan het FORUM. In het Forum zit een wethouder, en politiechef, een afvaardiging van het O2G2 bestuur en de regiomanager van Koninklijke Horeca Nederland. Samen met de Forumleden onder leiding van Ronald Haveman gaat u in gesprek a.d.h.v. stellingen.

Wij zijn trots op de samenwerkingsverbanden die we met alle partners hebben om dit project uit te voeren. Zo kunnen we een ondersteuning leveren aan een nieuwe fase in het leven van u en uw kind.

Feedback vinden we fijn, klikt u op contact.